Vacature Docent

Is sport en bewegen jouw ding? Word Multi-Skills docent bij gymvereniging SEW

Heb jij affiniteit met sport en bewegen? Vind jij het leuk om les te geven aan kinderen? Lees hieronder dan meer over deze toffe vacature!

Bij gymvereniging SEW in Nibbixwoud zijn ze op zoek naar een enthousiaste multi-skills docent, wat houdt dit in:

• Elke dinsdag van 15:00 - 17:00 uur geef je les aan de kleuter- & jeugdgroep van de vereniging
  • Deze lessen staan in het teken van bewegen, plezier en het ontwikkelen van de motoriek
  • Er is voldoende ruimte voor eigen initiatieven

Zij zijn op zoek naar iemand die:

Affiniteit heeft met sport en bewegen. Beschikt over een EHBO diploma (of is bereid deze te behalen, vergoeding hiervoor is bespreekbaar.

Je krijgt een unieke kans bij deze vereniging om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van sport en bewegen:

• Doordat jij samen gaat werken met een betrokken bestuur
  • Je de kans krijgt om een scholingstraject te volgen
  • Je geeft les op een nieuwe sportaccommodatie met moderne faciliteiten
  • Je ontvangt een vergoeding

Word jij enthousiast van deze toffe vacature? Meld je dan aan! via het emailadres: info@gymverenigingsew.nl

Ook is de vacature te vinden op de site van vrijwilligerspunt te vinden via de link:

De nieuwste vacatures en het laatste nieuws over vrijwilligerswerk in Nibbixwoud vind je op  www.vrijwilligerspunt.com

Wij zijn opzoek naar nieuwe bestuursleden.
 Lijkt het u leuk om bestuurslid te worden bij de vereniging en lijkt het u een uitdaging om organisatorische of     financiële taken te vervullen.  Gemiddeld hebben we 1 keer per maand bestuur-overleggen. heb je interesse of vragen neem dan contact op met Renate Schouten 0229-272543.

U kunt ook een email sturen naar, info@gymverenigingsew.nl

             Seizoen 2020 - 2021

Beste leden en ouders,

Vanaf dinsdag 1 september gaan de Multiskills lessen weer beginnen.

Iedere dinsdag,
Groep 1-2 van 15.15 tot 16.00 uur
Groep 3 en ouder van 16.00 tot 17.00 uur

Als er vragen zijn kunt u via het onderstaande mailadres contact opnemen.
Info@gymverenigingsew.nl

Met vriendelijke groet,